Follow @Syammimi____
Syammimi Kamarudin </3
About Entry Affiliates Twitter Facebook
Copyright© All right reserved by Syammimi Kamarudin
Tutorial => Letak ayat copyright
Saturday, 24 March 2012 • 03:53 • 0 comments

Key , petang ni nk buat tuto skit .
Ayt copyright ? tau tak ? nak tnjuk kt awk tpi kte dh remove ayt tuh .
Key , klau nk snang mcm kt bwah blog korang , ade ayt . gitu laa . :face33:
Mlas nk terang pnjng - 2 .
Key , let's do it :119:

1 . Dashboard - Desingn - Edit Html .
  2 . Tekan ctrl + f dan cari kod di bwh .
</body>
                 3 . Then paste kod bwah ni di bhagian atas kod yng ats tdie .

<script type='text/javascript'>    window.setTimeout(function() {        document.body.className = document.body.className.replace(&#39;loading&#39;,&#39;&#39;);      }, 10);  </script><center>TULIS AYAT COPYRIGHT KORANG KAT SINI</center> 

                                    4 . Save dan lihat :face57:

Labels:



Hello;
Hi *wave hand* Umie/Miemy for short. I'm 14 y/o and study at SMK Seri Mahkota . HH diambil orang , now IA will be mine ! Okay , enough . Assalamualaikum ;)
CURRENTLY : Alien(s) 
MOOD : MissSomeone.
Shout !
#Sorry , cb terpaksa dibuang . Ada manusia babi setan anjing pukimak yang menyamar jadi Liyana . Sesiapa saja yang berbuat demikian aku doakan kau cacat seumur hidup AMIN !
Memory
Hanya kamu saja yang mampu membuat mimpi ku indah ;) Iloveyouuu Idham Anuar :*
  • Tutorial => Disable right click without alert mess...
  • Freebies => Girly icon :D
  • Merentas desa , Hornet menang ? Yeahh !
  • Tatao tajuk ape -,-'
  • Mcm - mcm ade :')
  • First time di alam skola menengah . ;D
  • Tahun baru Azam baru ! Happy New Year ;D
  • Sekolah Menengah ? Tidakkk !
  • MasterChef Malaysia =='
  • Raye Aidil Adha 2011 .

  • Big Clap!
    Template :Masterly_elmo
    Tutorial : Afiqah Wana Atiqah
    Pictures : We Heart It
    Best View : Google Chrome