Follow @Syammimi____
Syammimi Kamarudin </3
About Entry Affiliates Twitter Facebook
Copyright© All right reserved by Syammimi Kamarudin
Tutorial => Nota di bawah post
Thursday, 3 May 2012 • 19:01 • 0 comments

Hey korunk , hari ni kte nak kongsi tuto ngn korang image41_2
Nota di bawah post tuto untuk hari ni .
Jom ikut step bawah ni key ?

1 . Dashboard - Desingn - Edit Html
2 . Tick Expand Widget Template
3 . Korang tekan Ctrl + F dan search kod <data:post.body/>
4 . Kalau dah jmpe , korang copy kod bwh ni and paste kan di bawah kod <data:post.body/> key ?
<hr/><center>Ayat Korang</center><hr/>
5 . Preview dulu menjadi ke tak .
6 . Kalau menjadi save dan tepuk tangan image08_2

Labels:



Hello;
Hi *wave hand* Umie/Miemy for short. I'm 14 y/o and study at SMK Seri Mahkota . HH diambil orang , now IA will be mine ! Okay , enough . Assalamualaikum ;)
CURRENTLY : Alien(s) 
MOOD : MissSomeone.
Shout !
#Sorry , cb terpaksa dibuang . Ada manusia babi setan anjing pukimak yang menyamar jadi Liyana . Sesiapa saja yang berbuat demikian aku doakan kau cacat seumur hidup AMIN !
Memory
Hanya kamu saja yang mampu membuat mimpi ku indah ;) Iloveyouuu Idham Anuar :*
  • Tutorial => Link warne pelangi
  • Tutorial => Hilangkan navigation bar
  • Tutorial => Cara nak delete blog
  • Tutorial => Letak ayat copyright
  • Tutorial => Disable right click without alert mess...
  • Freebies => Girly icon :D
  • Merentas desa , Hornet menang ? Yeahh !
  • Tatao tajuk ape -,-'
  • Mcm - mcm ade :')
  • First time di alam skola menengah . ;D

  • Big Clap!
    Template :Masterly_elmo
    Tutorial : Afiqah Wana Atiqah
    Pictures : We Heart It
    Best View : Google Chrome