Follow @Syammimi____
Syammimi Kamarudin </3
About Entry Affiliates Twitter Facebook
Copyright© All right reserved by Syammimi Kamarudin
Miss this blog much :***
Thursday, 13 December 2012 • 07:02 • 0 comments


Ya Allah , lamenye tak update post kat blog ni . Jap-2 , hacemmmmmmm  :face56:
Sorry , blog ni lame ak dibersihkan :face40:
Okay , minggu lepas baru je aku tukar blogskin . Cantik kann ?
Blogskin ni dari Afif Rusdi . Sebenarnye nak cakap mekasih bebanyak kat dye , tapi taktahu nak cakap melalui ape . Just boleh tulis kat blog ni jelaaa   :face60:
Aku takde buang ape pon yang Afif letak kat blog ni .
Cume tukar cbox je , pastuh tulis bio aku . Tuh je , lain takde :face40:
Double really , aku rindu nak update blog .
Aku nak tulis ape lagi eah ? Buntu -____- Ouh , harimau malaya kalah lawan ngan Taikland :119:
Perghhh , macam pftttt je . Sah-2 gune bomoh . 
Papepon , tetap respect kat pemain Malaysia . Farizal tu manyak hensem wooo .
Taikland , kau hadee ? Eh , kan dah merapu :face64:
Okay la , ngantuk . Esok nak update panjang-2 :r:
Assalamualaikum , night :* :h:

follow - http://twitter.com/Syammimi____

Labels:



Hello;
Hi *wave hand* Umie/Miemy for short. I'm 14 y/o and study at SMK Seri Mahkota . HH diambil orang , now IA will be mine ! Okay , enough . Assalamualaikum ;)
CURRENTLY : Alien(s) 
MOOD : MissSomeone.
Shout !
#Sorry , cb terpaksa dibuang . Ada manusia babi setan anjing pukimak yang menyamar jadi Liyana . Sesiapa saja yang berbuat demikian aku doakan kau cacat seumur hidup AMIN !
Memory
Hanya kamu saja yang mampu membuat mimpi ku indah ;) Iloveyouuu Idham Anuar :*
  • Sayang kau kawan
  • Tutorial = > Gambar membesar bila terkena cursor
  • Tutorial => Nota di bawah post
  • Tutorial => Link warne pelangi
  • Tutorial => Hilangkan navigation bar
  • Tutorial => Cara nak delete blog
  • Tutorial => Letak ayat copyright
  • Tutorial => Disable right click without alert mess...
  • Freebies => Girly icon :D
  • Merentas desa , Hornet menang ? Yeahh !

  • Big Clap!
    Template :Masterly_elmo
    Tutorial : Afiqah Wana Atiqah
    Pictures : We Heart It
    Best View : Google Chrome