Follow @Syammimi____
Syammimi Kamarudin </3
About Entry Affiliates Twitter Facebook
Copyright© All right reserved by Syammimi Kamarudin
Need teman pengganti :(
Thursday, 20 December 2012 • 06:43 • 0 comments

Salam semua , hari ni taktau nak meng-update ape . 
Kekeringan idea gile ni  Korek-2 idea la sampainya blogger-emoticon.blogspot.com
Teman pengganti ? Act sebenarnye memang nak sangat , tapiiii 
Apakan daya , takde yang berkenan :face6: Tapi , so kayy  Maybe taun depan ade kann , maybe :face14: Who know right ? 
Masuk 7 bulan kot hidup single . Tapi kann , best jugak hidup single ni sebab :10:

1.Tak payah nka bekepit ngan nset tiap hari je 
2. Takde yang ganggu bile tengah stress ke busy ke , kann ? 
3. Tak abis kedit/bil melambak-2 (bagi yang gune line) :face17:
4. Tengah malam takde orang ganggu , kalau tak biasenye gitu . Wekkk :face7:

Haaa , tuh je la kot . Btw , hidup single bosan :face32: Tapi , keluarga dan kawan lebih bermakna .
Selagi mereka ada , kita tak sunyi . Kalau takde pon Allah masih ade , INGAT ! 
Okay la , itu je la kot . Nak main game Y8 jap , pastuh tido . :face43:
On twitter ? Maleh arghh , bosann . :face25: Takde sape nak mention kite ponn :face34: Kalau ade pon lambat .
Assalamualaikum and niteee .

Labels:



Hello;
Hi *wave hand* Umie/Miemy for short. I'm 14 y/o and study at SMK Seri Mahkota . HH diambil orang , now IA will be mine ! Okay , enough . Assalamualaikum ;)
CURRENTLY : Alien(s) 
MOOD : MissSomeone.
Shout !
#Sorry , cb terpaksa dibuang . Ada manusia babi setan anjing pukimak yang menyamar jadi Liyana . Sesiapa saja yang berbuat demikian aku doakan kau cacat seumur hidup AMIN !
Memory
Hanya kamu saja yang mampu membuat mimpi ku indah ;) Iloveyouuu Idham Anuar :*
  • Miss this blog much :***
  • Sayang kau kawan
  • Tutorial = > Gambar membesar bila terkena cursor
  • Tutorial => Nota di bawah post
  • Tutorial => Link warne pelangi
  • Tutorial => Hilangkan navigation bar
  • Tutorial => Cara nak delete blog
  • Tutorial => Letak ayat copyright
  • Tutorial => Disable right click without alert mess...
  • Freebies => Girly icon :D

  • Big Clap!
    Template :Masterly_elmo
    Tutorial : Afiqah Wana Atiqah
    Pictures : We Heart It
    Best View : Google Chrome